Book et foredrag med hospitalsklovnen Elmer.

Vidste du, at man kan booke et foredrag med en hospitalsklovn? Se hvad et foredrag med hospitalsklovnen Elmer indeholder.

Foredrag ved: Hospitalsklovnen Elmer / Nina Gladkowa

Som hospitalsklovnen Elmer arbejder jeg på Aarhus Universitetshospital (Skejby), på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (Skejby) og på regionshospitalet Herning. Jeg har været hospitalsklovn i Danske Hospitalsklovne siden 2016 og har holdt foredrag siden 2003.

Humor for alvor – om humor i kommunikationen mellem mennesker

Jeg fortæller om mit arbejde som hospitalsklovnen Elmer, fra børnepsykiatrien, somatiske afdelinger samt hos mennesker med demens. Her flyttes fokus fra smerter, lidelser og sygdom over på de helende kræfter i menneskene.

Jeg deler også mine oplevelser som rejsende klovn i Vietnam, Indien, Tanzania, Rusland, Peru og Chile, hvor jeg har klovnet med gadebørn, på børnehjem og på hospitaler. Målet her er at bringe glæde til syge børn og få dem til at lyse. At give dem en pause fra elendigheden, og oplevelsen af at være holdt af. Øjeblikke af samvær, nærvær og glæde sår et håb for fremtiden.

Endeligt inddrager jeg mit tidligere arbejde som sygeplejerske, hvor jeg forskellige steder i sundhedsvæsenet har bidraget med humoren som redskab – til at signalere medmenneskelighed, medfølelse, ligeværdighed og tilgængelighed. Og vække håb.

Hospitalsklovnen Elmer

Praktisk information

Varighed: 1 – 1½ time eller efter aftale.

Pris: Et foredrag koster 4.080 kr. + transport.

Vil du vide mere?

Få mere information eller book ved at kontakte os.

Kontakt os

Send mail

78 77 95 00

Smilende klovnelogo

Læs også