Mød vores partnerne.

Alle Danske Hospitalsklovnes partnere er med til at skabe uforglemmelige øjeblikke for indlagte børn og deres familier i en svær tid.

Tank OK Benzin og støt

”Danske Hospitlalsklovne har en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som Danske Hospitalsklovne udfører på landets hospitaler,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Angus tanker OK Benzin
Ludo og Jonathan i et knus

Lidl er hovedsponsor

”I Lidl ønsker vi at tage et samfundsansvar, og samarbejdet med Danske Hospitalsklovne er blevet en hjertesag for os. Derfor er det meget glædeligt, at vores kunder har taget Danske Hospitalsklovne til sig, og at vi i fællesskab har kunne donere et stort beløb hvert år til flere klovnetimer på børneafdelingerne”, udtaler Head of Communication and CSR i Lidl, Claus Krogh.

Pålægschokolade, der støtter

“Hos Carletti er vi stolte af at samarbejde med Danske Hospitalsklovne. Hver gang vi sælger én æske pålægschokolade doneres et fast beløb til hospitalsklovnene. I aftalen får Danske Hospitalsklovne mulighed for kommunikere deres budskab på pålægsæsken, og vi får samtidig knyttet positive værdier til Carletti pålægschokolade – et perfekt match” udtaler Katrine Tuelstrup, marketingchef hos Carletti.

Carletti Den Lyse pålægchokolade

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed også at indgå i et partnerskab med Danske Hospitalsklovne, så kontakt os gerne.

Samarbejde

Send mail

78 77 95 00

Smilende klovnelogo

Læs også