Book et foredrag med hospitalsklovnen Fiola.

Vidste du, at man kan booke et foredrag med en hospitalsklovn? Se hvad et foredrag med hospitalsklovnen Fiola indeholder.

Hospitalsklovnen Fiola

Praktisk information:

Varighed: 1 – 1½ time eller efter aftale.

Pris: Et foredrag koster 4080 kr. + transport.

Workshop ved: Fiola / Karin Kjeldgaard Simonsen

Som hospitalsklovnen Fiola arbejder jeg på Regionshospitalet Herning, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og Regionshospitalet Holstebro. Jeg har været hospitalsklovn siden 2006 og begyndte i 2008 at holde foredrag om det at være hospitalsklovn.

Hospitalsklovnens arbejde

Når mennesker hører, at jeg arbejder som hospitalsklovn er reaktionerne ofte enten: ”Nej, hvor må det være hårdt” eller ”Det må bare være det nemmeste arbejde at have! Sådan at gå rundt og lave sæbebobler”. Og ja, det er hårdt. Og ja, det er let at være hospitalsklovn. Men så er der også alt det indimellem. De mange forskellige facetter af mit arbejde, fortæller jeg om via historier fra praksis med hospitalsklovnen Fiolas assistance.

Foredraget er krydret med ord som nærvær, sko, magi, tryghed, hjerte, ydmyghed, spejling, fokus, antenner, humor, spontanitet, frimodighed, kærlighed, røde næser, leg og anerkendelse.

Mit foredrag viser en lille flig af, hvordan det er for mig at være hospitalsklovn. Hvad er vigtigt i mødet med mennesker? Hvad kan der ske i mødet med hospitalsklovnen? Og hvad sker med hospitalsklovnen efter mødet?

Når jeg holder foredrag møder jeg ofte… Øjne der stråler, en mand der sover, kinder der gløder, tårer der triller, grin der bobler, vejret der holdes og samhørighed der føles.

Læs også