Book et foredrag eller workshop med hospitalsklovnen Veranda.

Vidste du, at man kan booke et foredrag eller en workshop med en hospitalsklovn? Se hvad du kan booke hospitalsklovnen Veranda til.

Hospitalsklovnen Veranda

Workshop ved: Hospitalsklovnen Veranda / Karina Krægpøth Sørensen

På workshoppen dykker vi ned i improvisationen og nærværet – der er fokus på at være tilstede i nuet og få øje på den magiske verden, der ligger lige foran næsen på os, men som vi ofte har for travlt til at få øje på.

Vi hylder fejlene og gør dem endnu større, for kun ved at grine af os selv og det uperfekte, kan vi lære at elske os selv og andre. Her er mulighed for at ændre blikket på dig selv og hermed også på dine medmennesker.

Relationen står i centrum i arbejdet som klovn – og som menneske, for uden andre er vi ingenting. Vi arbejder derfor også med, hvordan man gennem kropssprog og mimik forstærker relationen og tager andre med ind i sin verden.

Workshoppen udbydes både til personalegrupper som ønsker at bruge redskaber fra hospitalsklovnens verden i deres eget arbejde eller workshoppen kan tilrettelægges ud fra et bestemt tema, som I ønsker at arbejde med i jeres gruppe fx “humor på arbejdspladsen”, “kommunikation og kropssprog” eller  “humor i relationsarbejdet”.

Workshoppen kan også blot bruges som et frisk pust i en travl hverdag og som et godt fælles grin. 

Her er muligheden for selv at opleve verden med rød næse på!

Praktisk information

Varighed: 2 timer.

Pris: 4.500 kr. for 2 timer.

Foredrag ved: Hospitalsklovnen Veranda / Karina Krægpøth Sørensen

Hospitalsklovnens arbejde er dybt seriøst- og fyldt med skæg og ballade! Her er muligheden for at få kendskab til de mange facetter i klovnens arbejde og få indblik i, hvorfor vi tager vores arbejde så alvorligt.

Jeg fortæller både overordnet om det at være hospitalsklovn og tankerne bag, og jeg dykker ned i mit eget arbejde som hospitalsklovn, og de redskaber jeg bruger i min hverdag. Jeg binder mit foredrag sammen med små historier fra børneafdelingerne, som kan sætte konkrete billeder på hvad vi gør, og hvorfor det virker.

Undervejs i foredraget introducerer jeg også min klovn Veranda og åbner døren ind til hendes forunderlige verden.

Foredraget afsluttes med dialog og mulighed for at gå dybere ind i en bestemt tematik. 

Med udgangspunkt i min baggrund som skuespiller og teaterlærer er der også mulighed for at udvide foredraget med en workshop, hvor tilhørerne selv får lov at lege med i klovnens verden. Workshops kan også tilrettelægges ud fra et bestemt fokus fx “humor på arbejdspladsen” eller “kommunikation og kropssprog”. 

Praktisk information

Varighed: 1-1½ time

Prisen for foredraget er 4.080 kr. plus transport.

Hospitalsklovnen Veranda

Vil du vide mere?

Få mere information eller book ved at kontakte os.

Kontakt os

Send mail

78 77 95 00

Smilende klovnelogo

Læs også