Har du fået e-mail eller sms fra os?

Fra tid til anden skriver vi på e-mail eller sms til jer, der har givet bidrag, har været med i Klovneløb eller deltaget i lotterier eller konkurrencer for at samle penge ind til vores arbejde.

Danske Hospitalsklovne vil være der for alle sygdomsramte børn, uanset deres diagnose. Og vi er ikke i mål. Som velgørende forening er vi 100% afhængige af bidrag fra private, virksomheder og fonde for at kunne besøge børnene og udvide vores indsatsområder. Med din støtte kan vi styrke livsglæden og livsmodet hos endnu flere sygdomsramte børn. Derfor skriver vi til dig. Og fordi vi med e-mail og sms kan holde udgifter til porto og tryksager nede. Vi er taknemmelige for alle bidrag og forstår selvfølgelig også altid et nej.

Du kan til enhver tid gøre os opmærksom på, hvis du ikke ønsker e-mail og/eller sms fra os ved at sende en mail til stoette@danskehospitalsklovne.dk - husk at oplys den e-mail eller det mobilnummer, vi ikke må sende til, når du skriver til os. 
 

Kontakt os

Hvis du er i tvivl om, om en e-mail eller sms-henvendelse kommer fra Danske Hospitalsklovne, skal du vide, at vores afsender e-mail hedder Danske Hospitalsklovne <nyhedsbrev@danskehospitalsklovne.dk>. Når vi beder om bidrag via sms, skal det sendes til ”1919”, "1416", "1217" eller "1962". Du er altid velkommen til at skrive til stoette@danskehospitalsklovne.dk, hvis du er i tvivl om rigtigheden af den sms eller e-mail, du har modtaget.

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.