Kan jeg blive hospitalsklovn?

Drømmer du om at blive hospitalsklovn? Er du usikker på, om du har det, der skal til? Er du i tvivl om, det er noget for dig? Her har vi samlet lidt forskelligt, der kan være med til at give dig svar på dine spørgsmål.

Her er 5 fem ting, der skal være på plads, for at kunne blive hospitalsklovn:

 

Det er et sårbart felt, vi arbejder inden for. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde, at du kan komme med en af vores hospitalsklovne på arbejde, for at finde ud af, om det er noget for dig. Men går du videre fra 1. optagelsesprøve, vil du få mulighed for at være flue på væggen, og komme med på arbejde med en erfaren hospitalsklovn, inden 2. optagelsesprøve. 

Der var seneste ansøgningsfrist til uddannelsen den 7.december 2018. Hvornår der er optag næste gang, ved vi endnu ikke, men vi lover at melde det ud via alle kanaler, når vi er klogere. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

Mere om Klovnemetoden, uddannelsen & optagelsesprocessen

Du kan læse mere om klovnemetoden, de værktøjer, som vi bruger i arbejdet og læse om kurser, undervisere og litteratur, som vi anbefaler på siden her.

Du kan også se en af vores videoer, der giver et godt indtryk af optagelsesprocessen, uddannelsen og hverdagen.

Tilmeld dig mailinglisten

Sidst men ikke mindst kan du herunder tilmelde dig vores mailingliste, så vil vi holde dig løbende opdateret, og du får seneste nyt om hospitalsklovneuddannelsen.

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.