Kan jeg blive hospitalsklovn?

Drømmer du om at blive hospitalsklovn? Er du usikker på, om du har det, der skal til? Er du i tvivl om, det er noget for dig? Her har vi samlet lidt forskelligt, der kan være med til at give dig svar på dine spørgsmål.

Her er 5 fem ting, der skal være på plads, for at kunne blive hospitalsklovn:

  • Du skal være mellem 20-65 år
  • Vi skal kunne indhente en ren børneattest på dig
  • Du skal tale og forstå dansk, ikke nødvendigvis flydende
  • Du skal kunne deltage i alle uddannelsens elementer (eksempel på uddannelsesplan inkl. datoer finder du nederst på siden, via dette link)
  • Du skal have viljen og evnen til at arbejde med dig selv både artistisk og personligt

 

Det er et sårbart felt, vi arbejder inden for. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde, at du kan komme med en af vores hospitalsklovne på arbejde, for at finde ud af, om det er noget for dig. Men går du videre fra 1. optagelsesprøve, vil du få mulighed for at være flue på væggen, og komme med på arbejde med en erfaren hospitalsklovn, inden 2. optagelsesprøve. 

Hvornår der er optag næste gang, ved vi endnu ikke, men vi lover at melde det ud via alle kanaler, når vi er klogere. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

Mere om Klovnemetoden, uddannelsen & optagelsesprocessen

Du kan læse mere om klovnemetoden, de værktøjer, som vi bruger i arbejdet og læse om kurser, undervisere og litteratur, som vi anbefaler på siden her.

Du kan også se en af vores videoer, der giver et godt indtryk af optagelsesprocessen, uddannelsen og hverdagen.

Tilmeld dig mailinglisten

Sidst men ikke mindst kan du herunder tilmelde dig vores mailingliste, så vil vi holde dig løbende opdateret, og du får seneste nyt om hospitalsklovneuddannelsen.

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.