Hospitalsklovnen Flip til Klovneløb

Klovneløb Klippinge

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst — det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Når du deltager i Klovneløb, støtter du nemlig Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn i Danmark.

Et Klovneløb varer i ca. to timer.

Velkommen til Klovneløbet i Klippinge!
Klippinge Borgerforening er stolte af at præsentere det årlige Klovneløb i samarbejde med de danske hospitalsklovne. Dette sjove og gavmilde arrangement har til formål at støtte de fantastiske hospital-klovne, der spreder glæde og latter blandt børn og familier på hospitalerne rundt omkring i landet.

Klovneløbet tilbyder to spændende ruter, som passer til alle aldre og niveauer. Vælg mellem en sjov 1 km-rute eller udfordr dig selv på den 3 km lange rute. Uanset hvilken distance du vælger, vil du opleve en fantastisk atmosfære og en følelse af fællesskab, mens du støtter en fantastisk sag.

Det er nemt at deltage i Klovneløbet! Tilmeld dig online www.klovneløb.dk. Deltagelsesgebyret går ubeskåret til hospitalsklovnene, så du bidrager direkte til deres vigtige arbejde med dit bidrag.

Klovneløbet er en sjov aktivitet for hele familien!

Hjælp os med at sprede glæde:
Sammen kan vi gøre en forskel i børns liv ved at støtte hospitalsklovnene. Så sæt klovnenæsen på, tag dine løbesko på, og vær med til at skabe smil og latter på denne særlige dag!
Klippinge borgerforening

Er du arrangøren af løbet?