Mød børn, der tidligere har solgt til- og frakort.

En meningsfuld og indbringende eftermiddag

Børn fra Skt. Knuds Skole har tidligere solgt til- og frakort fra Danske Hospitalsklovne og samlet ind til klassekassen.

“Det styrker klassens sammenhold til at lave noget efter skole,” fortæller Ella og Alberte, som under et sygdomsforløb har mødt hospitalsklovnene.

“Der er overraskende mange, som har lyst til at købe dem, og det gør mig glad. Jeg ved, hvor vigtigt det er for børn at have en hospitalsklovn til at støtte sig på. Jeg har selv været i situationen, så jeg vil rigtig gerne hjælpe andre børn med at få den oplevelse,” tilføjer Alberte.

Eleverne på Skt. Knuds Skole har solgt til- og frakort for Danske Hospitalsklovne

– Vil du købe julekort og støtte hospitalsklovnene?

Sådan lød spørgsmålet fra eleverne fra Munkekærskolen, der tidligere har solgt til- og frakort.

– Vi har simpelthen haft så stor en opbakning fra alle forældre i klassen – og også lokalforeningen her i Solrød har støttet op om vores indsamling, fortæller Pernille Kure Hansen, der er en af initiativtagerne og mor til en af pigerne i klassen fra Munkekærskolen i Solrød.

I alt tjente klassen 30.000 kr., hvoraf halvdelen af beløbet går til klassen selv. De skal bruges på en fed lejrtur, fortæller børnene. Det resterende beløb er en donation til Danske Hospitalsklovne, fordi de gør ”et super vigtigt arbejde for børn, der er indlagt på hospitalet”, som Pernille Kure Hansen formulerer det.

Læs også