Betingelser for Klovneløb

Vi ser en arrangørtilmelding som et løfte om, at man vil gøre alt, hvad der står i ens magt for, at løbet afvikles på det planlagte tidspunkt og sted.

Hvis det viser sig, at løbet ikke afholdes, skal Danske Hospitalsklovne straks have besked herom.
Som arrangør forpligter man sig til at overholde de retningslinjer og det koncept, der er formuleret af Danske Hospitalsklovne. Ligeledes forpligter man sig til at anvende den tilmeldingsplatform og det materiale, som er lavet til formålet, dvs. løbenumre, bannere, medaljer osv. 

Vi forsøger at tænke på alt materielt, så I som arrangører ikke bør have nogen udgifter inden for konceptets rammer. Danske Hospitalsklovne har ikke mulighed for at refundere evt. udlæg. Det er dog helt legalt at låne sig til udstyr lokalt, hvis man synes, der er et behov. Det er ligeledes muligt at indgå lokale sponsoraftaler, så længe disse ikke strider imod Klovneløbets overordnede sponsorater eller løbets koncept. Vær opmærksom på, at hverken Danske Hospitalsklovne eller Klovneløbet kan forpligtes overfor 3. part.

Der skal senest en uge efter løbet laves et simpelt regnskab indeholdende information om deltagere og indtægter på dagen. Desuden skal overskydende materialer returneres til Danske Hospitalsklovne.

Vær i øvrigt opmærksom på, at deltagerne ved Klovneløbene kan blive kontaktet telefonisk efter løbet omkring muligheden for at blive privat bidragsyder og dermed støtte Danske Hospitalsklovne yderligere.

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med jer!

Vil du vide mere?

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt os for mere info.

Dina Lukic

Projektleder

Send mail

92 15 85 50

Læs også