Bip

 Hvor bor du?

Jeg bor i en gammel blå cirkusvogn med stjerner på ude i en lille skov, tæt på en skovsø. Der har jeg bl.a. et stort køleskab med en KÆMPE isvaffel med 20 kugler is, flødeskum, softice, krymmel og 3 flødeboller på toppen.

Kan du trylle?

Jeg øver mig MEGET på at trylle! Og nogle gange går det rigtig godt! Er især god til at trylle klovnenæser frem, som jeg giver til bl.a. børnene. Men andre gange går det ikke så godt! Det er der mange der synes er lidt sjovt!

Hvad laver du sammen med børnene på sygehuset?

Jeg laver ALT muligt sammen med børnene! Måske laver vi sæbebobbel konkurrence. Eller laver et orkester sammen. Eller tryller, eller fortæller historier...

Vi cykler om kap på de trehjulede cykler og laver en masse ballade. Jeg er også god til at holde på alle de hemmeligheder, børnene nogle gange fortæller mig. Og så griner vi tit sammen!

Hvad er godt ved at være klovn på sygehuset?

Det er at jeg møder så mange seje børn! Og kloge børn. For det meste er de meget klogere end mig. Og at jeg får en masse nye venner, og at vi kan finde på mange sjove ting sammen. Og det er også dejligt, at jeg nogle gange kan få børnene til at grine!

Hvad gør du, hvis børnene er bange for at få taget en blodprøve?

Nogle gange laver jeg sæbebobler. Eller synger en lille sang. Eller aer med min kildefjer fra Kildefuglen. Jeg har både en rød og en blå fjer. Det bliver man dejligt rolig af. Jeg kan også godt finde på, at tage min allerbedste Bamseven frem fra min lille blå kuffert. Så hjælper han til!

Må børnene komme og besøge dig på sygehuset, efter de er blevet raske?

Ja det må de i hvert fald!! Det er SÅ dejligt at få besøg, og se sine gamle venner igen! Og høre om hvordan de har det!

Her kan du møde Bib: 

Du kan møde Bip på Rigshospitalet. 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.