Kine sidder i en hospitalsseng med hospitalsklovnene Tuba og Makaroni

Bliv medlem af Danske Hospitalsklovne.

Du er som medlem i dobbelt forstand med til at støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde. Dels anvendes medlemskontingentet til at finansiere foreningens vigtigste opgaver, nemlig at uddanne og lønne hospitalsklovne. Dels er de mange personlige medlemmer med til at gøre foreningen Danske Hospitalsklovne til en bred og folkelig organisation.

Med mange medlemmer i ryggen er vi blandt andet berettiget til at søge om Tips og Lottomidler, og det er med til at sikre, at foreningen er fritaget for en række skatter og afgifter.

Summen af det hele er, at vi med dit medlemskab får flere midler til rådighed og dermed kan styrke indsatsen for indlagte og sårbare børn og unge.

Forhold om medlemskab fastsættes på generalforsamlingen.

Hospitalsklovnen Olivia

Medlemskab i Danske Hospitalsklovne

  • Medlemskontingentet er 100 kr. pr. mdr.
  • Medlemskab kan tegnes af alle med interesse i foreningens arbejde.
  • Medlemskabet giver stemmeret ved foreningens generalforsamling, hvor der foretages bestyrelsesvalg, godkendes regnskab og fremlægges budget for det kommende år. 
  • Der er ingen binding i medlemskabet. Det kan stoppes uden varsel, hvis det ønskes.
  • OBS. Du modtager ikke skattefradrag for dit medlemskab. Hvis du ønsker skattefradrag, skal du i stedet tilmelde dig som fast bidragsyder – dog har du ikke stemmeret som fast bidragsyder. Tilmeld dig som fast bidragsyder her

For medlemmer med direkte tilknytning til Danske Hospitalsklovne er kontingentbetalingen 250 kr. pr. år.  Det gælder nuværende og tidligere hospitalsklovne, frivillige, bestyrelsesmedlemmer og ansatte i Danske Hospitalsklovne samt nøglepersoner på landets hospitaler. Send en mail til stoette@danskehospitalsklovne.dk for at oprette sådan et medlemskab.