Om Klovneløb

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Derudover vil der til nogle løb være yderligere ruter med lidt længere distancer. 

Det er nu 11! år i træk, der bliver holdt Klovneløb. Løbet har år for år udviklet sig, og hvert år har der kun været flere tilmeldte. Det har været muligt, fordi så mange frivillige og lokale har været med til at få løbet stablet på benene hvert år. Vi kunne ikke gøre det uden dem!

Det koster 70 kr. pr. deltager at være med i et Klovneløb. Af disse går mindst 63 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 7 kr. går til den lokale arrangør, hvis arrangøren ønsker dette. 

Senest 1. marts kan du begynde at melde dig til det eller de Klovneløb, som du har lyst til at deltage i. Tilmeld dig Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev og få besked, når Klovneløb tilmeldingen åbner. 

Tak til Klovneløbets landsdækkende sponsorer 2022: