Om Klovneløb

Lad næserne løbe til hele Danmarks familieløb

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel. Klovneløb handler om at få en hyggelig dag sammen, når vi kridter vi banen op med røde næser og samler ind til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier.

Til Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km., som er tilgængelig for alle. Derudover vil der til nogle løb være yderligere ruter med lidt længere distancer. Til alle løb vil deltagerne modtage et startnummer, en medalje og forfriskninger sponsoneret af Lidl.

Klovneløb giver medvind i modgang ❤️

Når du tilmelder dig et Klovneløb er du med til at styrke livsglæden hos børn med sygdom tæt på kroppen. Det koster 70 kr. pr. person at være med. Af disse går mindst 63 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier. De resterende 7 kr. går til den lokale arrangør, hvis arrangøren ønsker dette. Og som noget nyt i år, er du som Klovneløber også med til at sikre, at indlagte børn kan være med. Vi rykker nemlig også Klovneløb ud til børnene på hospitalerne. Klovneløb er nemlig for alle – også dem med sygdom tæt på kroppen.

Tilmelding til Klovneløb

Vi åbner op for tilmelding til Klovneløb 2023 omkring den 1. marts 2023. Følg med her på siden eller på vores Facebook-side og få besked, når tilmeldingen åbner.

Vi glæder os til at lufte næserne sammen med jer alle til årets Klovneløb.

En stor tak til vores landsdækkende sponsorer af Klovneløb 2023: