Om Klovneløb

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Derudover vil der til nogen løb være yderligere ruter med lidt længere distancer. 

Det er nu ottende år i træk, der bliver holdt Klovneløb. Løbet har år for år udviklet sig, og hvert år har der kun været flere tilmeldte. Det har været muligt, fordi så mange frivillige og lokale har været med til at få løbet stablet på benene hvert år. Vi kunne ikke gøre det uden dem!

Det koster 70 kr. pr. deltager at være med i et Klovneløb. Af disse går mindst 56 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 7 kr. går til løbets afholdelse og administration, og 7 kr. går til den lokale arrangør. Vær opmærksom på, at du ved 5 tilmeldte og derover får en rabat på 10 kr. pr. person (ny pris: 60 kr. pr. tilmeldte). Rabatten udløses kun, hvis personerne tilmeldes samtidig - altså på den samme transaktion.

Fra 1. marts kan du begynde at melde dig til det eller de Klovneløb, som du har lyst til at deltage i. Tilmeld dig Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev og få besked, når Klovneløb tilmeldingen åbner. 

Tak til Klovneløbets landsdækkende sponsorer 2019: 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.