Tjen penge til klub- eller klassekassen

Vil I sælge vores nye Sommer for sjov-pakker med rabatter på oplevelser for hele familien og samtidig tjene penge til egne formål?

Foreninger, skoleklasser, klubber, spejdergrupper m.fl. kan her i foråret og sommeren 2022 sælge Danske Hospitalsklovnes nye Sommer for Sjov-pakker med rabatter og gratis billetter til oplevelser for hele familien. I kan tjene 35 kr. pr. solgt pakke uden returret og 30 kr. pr. solgt pakke, som bestilles med returret. Samtidig støtter I vores arbejde på landets børneafdelinger.

En pakke indeholder 13 rabatter eller gratis billetter til oplevelser i hele Danmark. Der er et kuponhæfte med kuponer til mange spændende sommeraktiviteter i Danmark samt en rabatkode og konkurrence i pakken.

Sommer for Sjov-pakken koster 100 kr., og der er rabat på oplevelser til en af værdi af min. 1500 kr. i hver pakke.

I kan sælge Sommer for Sjov-pakkerne i butikscentret, sportshallen eller lignende. I skal først afregne, efter kortene er solgt.

For hver pakke I sælger, går der 20 kr. til Danske Hospitalsklovne.

Bestillingen foregår hos vores samarbejdspartner Støtforeningen

Vores oplevelsespartnere på kampagnen i år er: Bakken, Hjem-is, Ribe Vikingecenter, WOW park, Mariager-Handest Veteranjernbane, Lille Vildmosecentret, Hjortdal Dyrefarm, Krokodille ZOO, Scandinavisk Dyrepark, Landals syv feriecentre i Danmark, Guldborgsund ZOO og botanisk have, Terrariet og Smartbox. Der er rabatter for over 1500 kr., og de kan benyttes i hele 2022.

 

Infomation og bestilling sker gennem vores samarbejdspartner Støtforeningen