Karina fik mod på at afholde sit første klovneløb

Karina Mundberg er primusmotor bag det lokale klovneløb i Hjørring. Det er første gang i år, at Hjørring er med på klovneløbslandkortet, og det ser Karina meget frem til. Karina deltog sidste år i Sæby sammen med sin familie og venner, hvor de gik under navnet Team Maluna:

Stor betydning for de indlagte familier

Maluna, som er Karinas bedste venindes datter, fik i 2018 konstateret leukæmi i en alder af 11 måneder, og hun er grunden til, at Karina gerne vil afholde sit eget klovneløb i år:

- Jeg besøgte ofte Maluna og familien i Århus, da de var indlagt. Her oplevede jeg hospitalsklovnene og så, hvilken betydning de har for de indlagte familier, fortæller Karina.

Her fik Maluna besøg af hospitalsklovnen Elmer på Aarhus Universitetshospital, Skejby.

En masse god underholdning

Klovneløbet i Hjørring bliver afholdt torsdag den 4. juni kl.17, hvor der også er kulturnat i byen. På aftenen har Karina fået arrangeret en masse fede aktiviteter og underholdning.

Aftenen begynder med et veteranbilsoptog, hvor de kører gennem gågaden og ender ved klovneløbets start. På klovneløbsruten kommer den lokale sanger og musiker Michael Bjørn Vajhøj til at stå og spille musik, og bandet Enjoy kommer og synger ved klovneløbets start- og slutsted. Det lokale dansestudie Art of Dance kommer også og giver et par dansenumre.

De to lokale gutter, Jesper og Dan, vil også deltage i Hjørrings første klovneløb. Jesper, som også er kendt som ”den gamle mand i den unge krop” blev kendt i en tidlig alder pga. sin sygdom progeria. Dan, som er Danmarks mindste mand, er bl.a. kendt for sin deltagelse i Familien Jul filmene.

Og SELVFØLGELIG kommer seje Maluna og løber med sin røde klovnenæse.

Vil du med til klovneløb?

Karina Mundbergs klovneløb bliver afholdt den 4. juni 2020 i Hjørring eller omeng, men er du ikke lige fra Hjørring, så er der også mange andre lokale klovneløb landet over: 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.