Anderledes motionsløb støtter igen Danske Hospitalsklovne

10/02/2017 - 14:35

Kalkmineløbet er et motionsløb, der løbes i og omkring Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber. I 2017 er det 9. år i træk, at løbet afvikles. Igen i år bakker løbet op om Danske Hospitalsklovnes arbejde.

"Vi er fra Kalkmineløbets side meget tilfredse med endnu engang at kunne lave et samarbejde og støtte op omkring Danske Hospitalsklovne. Vi har tidligere støttet Hospitalsklovnene og ved hvad de står for, og hvilken kæmpe forskel de gør for utrolig mange børn, der befinder sig i en svær situation. Vi er glade for og stolte over endnu en gang at kunne bakke op om dette projekt og ser meget frem til samarbejdet, siger Kenneth Davidsen fra Kalkmineløbet."

Hos Danske Hospitalsklovne er vi også begejstrede for det gode samarbejde. Vi glæder os meget over, at Kalkmineløbet endnu engang vil støtte op om vores aktiviteter og hjælpe os med at udbrede kendskabet til foreningens arbejde og vigtigheden af det.

 

Fakta om Kalkmineløbet:

" I 2016 deltog ca. 2.400 løbere fra Danmark, Tyskland, Sverige og andre dele af Norden og Europa. Løbet har flere distancer: Børneløb (ca. 2,5 km), 6,54 km, 1/4 marathon, 1/2 marathon, 1/1 marathon og ”Badman” (52,70 km).

Løbet er kendt for sine unikke og smukke omgivelser, og arrangørerne gør meget ud af, at alle løbere får en fantastisk oplevelse fra de ankommer til løbsområdet og til de forlader det igen.

Læs mere om løbet på: www.kalkminelob.dk

Eller på Facebook: www.facebook.dk/kalkminelob3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.