Vil du arrangere et Klovneløb i din by?

04/02/2022 - 09:43

Gør en forskel for indlagte børn og for din lokale by ❤️ Bliv arrangør af Klovneløb 2022

Nu har du muligheden for at give venner, naboer, kollegaer og alle omkring din by en dejlig oplevelse sammen om en god sag. 40 byer, rundt om i hele landet, har allerede meldt sig på banen. Nu mangler vi bare dig og din by.  

Endelig kan vi se frem til at mødes på kryds og tværs igen og sammen få gode og mindeværdige oplevelser. Klovneløb er en fantastisk mulighed for at samle store og små, få frisk luft og støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn. I hele landet vil der fra maj og måneder frem være Klovneløb arrangeret af frivillige arrangører. Vi søger lige nu flere Klovneløbsarrangører og håber rigtig meget, at du vil være med?

Din by, dit Klovneløb

Nogen vælger at afholde deres Klovneløb i forbindelse med årets byfest, et firmaarrangement eller et loppemarked. Du bestemmer selv hvordan, hvor stort eller småt dit Klovneløb skal være. 

Vi hjælper og guider dig selvfølgelig og sender alle materialer, du har brug for. Det er blandt andet plakater, afspærringsbåd, startnumre, røde næser, medaljer og præmier til konkurrencer. Vi sørger for tilmeldingsplatform og hjælper dig også med at rekruttere deltagere til dit løb, hvis du ønsker det. Har du brug for sparring og ideer til at afholde løb, så står vi altid til rådighed og kan også sætte dig i kontakt med andre arrangører, som du kan sparre med. Du tilrettelægger ruten og planlægger selv, hvordan Klovneløbet skal se ud i din by. Hvis der allerede er et Klovneløb i din by, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Måske er der brug for flere hænder.

Er du nysgerrig på at arrangere et Klovneløb, så ring eller send en mail til Karsten Bjerring på: karsten@danskehospitalsklovne.dk/ tlf.:88 44 95 02

Fælles for alle Klovneløb er, at alle deltagere får et startnummer, en rød klovnenæse og en medalje for deltagelsen. Billetindtægten til løbet går til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn.

Klovneløb er for alle - og selvom det hedder Klovneløb, så behøver man faktisk ikke at løbe. Det handler om at få en hyggelig dag, hvad enten du er løbende, gående, trillende eller rullende.

Vil du læse mere om at arrangere et Klovneløb, så klik her3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.