Forhindringsløb gav 35.000 kroner

11/07/2014 - 09:31

285 deltagere var med, da første udgave af 'Sluseløbet' i maj måned blev afviklet på Sluseholmen i København.

Motionsklubben Sluseholmen, som stod bag løbet, havde på forhånd valgt at donere hele overskuddet fra løbet til vores arbejde på landets børneafdelinger. Den samlede donation er nu talt op og det blev til hele 35.000 kroner.

Formålet med Sluseløbet var at ryste Sluseholmens beboere sammen og lave en lille folkefest ud af dagen. Udover motionsløbet med en masse sjove forhindringer, var der også arrangeret loppemarked, tombola og grill.

”Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagere, tilskuere og sponsorer som synes at arrangementet var vellykket og sjovt. Derfor har vi besluttet at gentage succesen i 2015,” lyder det fra motionsklubben

Her hos Danske Hospitalsklovne er vi meget glade for at Motionsklubben Sluseholmen valgte at give deres overskud videre til vores arbejde med de indlagte børn.

Overskuddet er skabt med hjælp fra deltagere, tombola og det lokale erhvervsliv.

En kæmpe tak til Motionsklubben Sluseholmen, sponsorer og deltagere.

Om Motionsklubben Sluseholmen: Klubben har ca. 20 medlemmer der dyrker en lidt anderledes og sjov form for motion, og som den gerne ville promovere i lokalområdet med Sluseløbet. Klubben har samtidig et ønske om at støtte et godt formål.

Billedet: De mindste deltagere havde deres helt egen klovnerute på 2 km, hvor de blandt andet skulle over en stor bakke for at komme i mål. 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.