Hospitalsklovne og Aarhus Universitetshospital indgår samarbejdsaftale

26/03/2015 - 15:05

Danske Hospitalsklovne har nu indgået sit første formelle samarbejde på hospitalsledelsessniveau mellem foreningen og Aarhus Universitetshospital. 

Det er første gang i forenigens 11-årige liv, at der er blevet indgået en skriftlig aftale med et hospitals øverste ledelse. Kenneth Øhrberg, direktør for Danske Hospitalsklovne, er begejstret.    

- Vi er stolte og glade for samarbejdsaftalen med Aarhus Universitetshospital. Vi betragter det som en anerkendelse af det arbejde, som hospitalsklovnene yder på børneafdelingen. De over 90.000 venner på facebook fortæller om forældres og pårørendes opbakning, men en officiel tilkendegivelse fra hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital har stor værdi for den enkelte hospitalsklovn og for os som forening, siger Kenneth Øhrberg.

Aftalen formaliserer det allerede eksisterende samarbejde mellem hospitalspersonalet og hospitalsklovnene, og sikrer at hospitalsklovnene fremadrettet kan sprede smil og glæde på hospitalsgangene.

- Vi er rigtig glade for at have indgået samarbejdet og håber på et langvarigt samarbejde, da hospitalsklovnene er et værdifuldt supplement til vores faglige arbejde, fortæller Gert Sørensen, hospitalsdirektør for Aarhus Universitetshospital.

I fremtiden vil vi i foreningen arbejde for at indgå flere formelle samarbejdsaftaler med landets øvrige hospitaler.

Billedtekst: Hospitalsdirektør Gert Sørensen og lægefaglig direktør Claus Thomsen fra Aarhus Universitetshospital fejrer den nye samarbejdsaftale med hospitalsklovnen Trudi.  Foto: Tonny Foghmar 



3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.