Klovneløb 2017 slår rekord

14/08/2017 - 13:24

Fantastiske frivillige arrangører, friske løbere og gode heppekor på sidelinjen har gjort Klovneløb 2017 til et rekordår. 

Mange smil, friske ben, røde kinder og klovnenæser har fyldt på gader, stræder og i lokale idrætsforeninger hele maj og juni. Klovneløb 2017 har slået rekord med det højeste antal Klovneløb, løbsdeltagere og indsamlede midler til Danske Hospitalsklovne.

63 Klovneløb, 12.318 løbsdeltagere og 1.041.820 kroner til Danske Hospitalsklovne er det samlede resultatet af Klovneløbene i 2017. Det flotteste resultat i løbets historie: 

- Vi er dybt taknemmelige og stolte af de frivillige arrangører, de mange deltagere og i det hele taget det store engagement, der er årsagen til Klovneløbenes store succes, siger projektleder Karsten Bjerring fra Danske Hospitalsklovne.

Resultatet fra Klovneløbene har stor betydning for Danske Hospitalsklovnes arbejde, der i fremtiden kan hjælpe endnu flere syge børn på landets hospitaler.

Vi glæder os allerede til Klovneløb 2018, hvor vi forhåbentlig sammen kan slå ny Klovneløbsrekord. Læs mere her.

En stor tak og masser af Klovnekram til alle de frivillige arrangører, deltagere og sponsorer, der har været en del af Klovneløb 2017. 

 

Foto fra Klovneløb i Vanløse 2017 (fotograf: Jørgen Bjerring)

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.