Nu starter Klovneløb: 57 løb fordelt i hele Danmark

27/04/2022 - 12:26

I år afholdes der ikke mindre end 57 Klovneløb fordelt over hele landet til fordel for Danske Hospitalsklovne. Klovneløb er for alle, store og små, løbende og gående. Det første løb finder sted den 23. april og det sidste den 18. september, så er der rig mulighed for at finde et løb, der passer ind i din kalender.

Klovneløbet handler ikke om at være hurtigst, men om at få en hyggelig dag med familie, venner og kollegaer. Når du tilmelder dig til Klovneløbet, støtter du vores arbejde for indlagte børn og familier på alle landets børneafdelinger. 

Gennem årene har flere end 70.000 danskere deltaget i Klovneløb over hele landet. Der er blevet indsamlet over 6,5 millioner til Danske Hospitalsklovnes arbejde. I år er det 11. gang, at Klovneløb finder sted og ovenpå to år med corona er det nu endelig muligt at samles om den gode sag igen.

Lokale frivillige arrangører

Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige, der har lyst til at engagere sig og gøre en forskel for deres lokalsamfund. I Ulstrup er det for eksempel Line Leth Lundbeck, der frivilligt arrangerer Klovneløb på vegne af Danske Hospitalsklovne:

- Vi arrangerer Klovneløb, fordi vi har haft mange fantastiske oplevelser med hospitalsklovnene under behandlingsforløbet af vores datter Flora. Vi vil gerne give lidt tilbage, så både vores datter og mange andre børn kan forsætte med at få skønne stunder med hospitalsklovnene, når de er på hospitalet, fortæller Line Leth Lundbeck, der håber på, at mange vil tilmelde sig et Klovneløb. 

Her ses Lines to tvillingepiger Flora og Nellie klar til Klovneløb. De kender begge to hospitalsklovne rigtig godt fra Floras behandlingsforløb på hospitalet.

Prisen for at deltage er 70 kr. per person. Heraf går mindst 63 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger. De resterende 7 kr. går til afvikling af løbet.

Find et Klovneløb og tilmeld dig, din familie, venner og kollegaer her3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.