Tak for 2018

19/12/2018 - 10:36

Julen handler om nærvær, traditioner og vigtigst af alt – om kærlighed. Men skal vi være helt ærlige, så mærker vi kærligheden hele året – ikke kun i julen.

Vi mærker den ude på børneafdelingerne, hver evig eneste dag. Det er kærlighed, når en forælder ser med bekymrede øjne på sit barn i hospitalssengen. Det er kærlighed til faget og til jobbet, når sygehuspersonalet tager det ekstra skridt, for at det syge barn skal føle sig tryg og i gode hænder. Og det er kærlighed til livet og fantasien, når det indlagte barn giver slip på sin sygdom for en stund og lader sig føre ind i hospitalsklovnens forunderlige verden.

Vi vil så gerne sende mere af lige netop den slags kærlighed ud til nogle af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi i år kunne byde velkommen til otte nyuddannede hospitalsklovne. Vi har udvidet vores program i børnepsykiatrien, så vi nu besøger otte børnepsykiatriske døgn- og dagsafsnit. Og så er vi i år begyndt at komme på specialinstitutioner for børn med særlig svær autisme.

Men uden den omsorg for medmennesker, for livet og for legen, som vores 13.000 faste bidragydere, 3.500 sponsorer og samarbejdspartnere og 40 fonde viser os, kunne det slet ikke lade sig gøre.

Den største TAK er til jer.

Rigtig god jul og godt nytår ❤️

 

 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.