Tank benzin og støt Danske Hospitalsklovne

05/02/2019 - 13:45

Vidste du, at du kan støtte Danske Hospitalsklovne, hver gang du tanker hos OK Benzin? Det er ganske nemt - og vigtigst af alt, så koster det dig ikke ekstra at støtte vores arbejde – OK betaler hele beløbet.

Du støtter hospitalsklovnenes arbejde med 5 øre pr. liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får vi yderligere en ekstra bonus på 200 kr. 

Sådan gør du

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Hvis du vælger at tanke med OK-app'en, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK og fortæl dem, at du gerne vil støtte Danske Hospitalsklovne nu. Så sørger de for at tilmelde dig.

Er du el-kunde hos OK?

Har du et OK Benzinkort, kan du fordoble støtten til Danske Hospitalsklovne, hvis du samtidig er el-kunde hos OK. Som el-kunde støtter du nemlig med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Her hos Danske Hospitalsklovne er vi meget taknemmelige for sponsoraftalen med OK Benzin - og for det bidrag, du giver til hospitalsklovnene, hver gang du tanker. ❤️3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.